Είστε εδώ

Θεραπευτική αντιπετώπιση Διαβητικού ποδιού
Θεραπευτική αντιπετώπιση Διαβητικού ποδιού - 1

Θεραπευτική αντιπετώπιση Διαβητικού ποδιού

Tιμή €40,00
-+
Βασικός κωδικός προϊόντος:
117292
Εμπορικός κωδικός:
058.therapeia5
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες                
Εκτύπωση σελίδας

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μία πάθηση που συχνά δημιουργεί επιπλοκές στα πόδια, όπως  αγγειοπάθεια  και νευροπάθεια, κατατάσσοντας τους ασθενείς σε ομάδα υψηλού κινδύνου.
Συχνά οι μυκητιάσεις,  η ξηροδερμία, οι σκληρύνσεις στα πέλματα και οι κάλοι, που δημιουργούνται εάν παραμεληθούν, μπορεί να μετατραπούν σε εστία μολύνσεων και να καταλήξουν σύντομα σε έλκος που δύσκολα αντιμετωπίζεται. 
Τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, κάνουν τα Βακτήρια και τους μύκητες να αναπτύσσονται ευκολότερα, επιμολύνοντας τα έλκη.
Πιο σοβαρές επιπλοκές μπορεί να περιλαμβάνουν βαθύτερες λοιμώξεις του δέρματος και των οστών (οστεομυελίτιδα).
Ο Ποδολόγος βοηθά σημαντικά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση των επιπλοκών της πάθησης.

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού
Η φροντίδα Διαβητικού Ποδιού για να είναι αποτελεσματική, πρέπει να προγραμματίζεται τακτικά και με συνέπεια, για συνεχή αξιολόγηση, αποφυγή επιπλοκών και αντιμετώπιση προβλημάτων.
Η συγκεκριμένη φροντίδα, απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και  εμπειρία, γίνεται από  Ποδολόγο (ανώδυνα και αναίμακτα) με προχωρημένες τεχνικές και αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Περιλαμβάνει, ποδιατρική εξέταση, αξιολόγηση προβλημάτων ή επιπλοκών της νόσου, έλεγχο Νευροπάθειας με ειδικά όργανα, σωστό και χωρίς τραυματισμούς κόψιμο  νυχιών, αντιμετώπιση  ξηροδερμίας   και ενυδάτωση.

Η τιμή αφορά μία συνεδρία.

Επίσης μπορείτε να δείτε κάλτσες για διαβητικό πόδι

Η θεραπεία πραγματοποιείται στα ιατρεία μας Λ. Συγγρού 40-42 2ος όροφος, ή εναλλακτικά για θεραπεία στο χώρο σας υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 15€ (ισχύει μόνο εντός Αττικής σε μια περίμετρο περίπου έως και 15 Km από το κέντρο τών Αθηνών, και κατόπιν συνεννόησης).