Είστε εδώ

Σέτ εφαρμογής πρόσθετικού τεχνιτού όνυχα δυο μεθόδων. Unguisan Classic
Σέτ εφαρμογής πρόσθετικού τεχνιτού όνυχα δυο μεθόδων. Unguisan Classic - 1
Σέτ εφαρμογής πρόσθετικού τεχνιτού όνυχα δυο μεθόδων. Unguisan Classic - 2
Σέτ εφαρμογής πρόσθετικού τεχνιτού όνυχα δυο μεθόδων. Unguisan Classic - 3

Σέτ εφαρμογής πρόσθετικού τεχνιτού όνυχα δυο μεθόδων. Unguisan Classic

Tιμή €70,00
-+
Βασικός κωδικός προϊόντος:
123279
Εμπορικός κωδικός:
01-275.PG‐2100
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 4-10 ημέρες                
Εκτύπωση σελίδας

 

 

Η προσθετική νυχιών είναι ανανέωση, επισκευή, διόρθωση, προσθήκη και προστασία των νυχιών. Έχει εφευρεθεί και κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Josef Greppmayr το 1954. Σήμερα, υπάρχουν δύο διαφορετικές μέθοδοι για την κάλυψη ενός σχεδόν απεριόριστου φάσματος θεραπείας.
Με το UNGUISAN® Classic Start-Set έχετε  ό, τι χρειάζεστε με τον πρακτικό σας εξοπλισμό και την ποδολογική σας κατάρτιση για να φτάσετε σε αυτή τη συναρπαστική τεχνική εργασίας.
Μέθοδος 1 Με την προσθετική πλάκα, μπορείτε να κάνετε τεχνητά νύχια που έχουν χρώμα, σχήμα και υφή παρόμοια με τα φυσικά νύχια. Αυτή η προσθετική έχει ένα μεγάλο θεραπευτικό όφελος, διότι καθιστά δυνατή την θετική επίδραση στο σχήμα ολόκληρου του οργάνου των νυχιών. ( περιέχονται αναλυτικές οδηγίες)
Μέθοδος 2  Η μάζα Unguisan της σκόνης και του υγρού σκληρυντικού αναμειγνύεται και εφαρμόζεται για να επιτυγχάνεται η σωστή συνέπεια με την σπάτουλα και διαμορφώνεται για την διαδικασία χύτευσης επί τόπου. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη ειδικά για μικρές επισκευές ή μερικές προσθήκες στην πλάκα νυχιών. ( περιέχονται αναλυτικές οδηγίες)

UNGUISAN® Classic Start-Set 
Το Unguisan είναι μια συνθετική ρητίνη δύο σκευών που αποτελείται από σκόνη και σκληρυντικό υγρού. Η ανάμιξη των δύο αρχίζει μια διαδικασία σταυρωτής σύνδεσης (πολυμερισμός), η οποία διαρκεί αρκετά λεπτά και η διαδικασία αυτή αρχίζει τη στιγμή που τα δύο αναμιγνύονται. Κατά τη διάρκεια του, ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει το πλαστικό ώστε να ταιριάζει στις δικές του προσωπικές επιθυμίες. Αυτό που παράγεται είναι ένα τεχνητό νύχι του οποίου το χρώμα, το σχήμα και τα χαρακτηριστικά μιμούνται αυτά του υλικού του φυσικού νυχιού. Αποτελεί μια ανθεκτική και ήπια σχέση με αυτό που έχει απομείνει από το φυσικό νύχι και έτσι αποτελεί τη βάση για την τεχνική που περιγράφεται εδώ. Το Unguisan μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος προβλημάτων των νυχιών, αν και πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ της χρόνιας βλάβης των νυχιών και της προσωρινής παραμόρφωσης. Αυτό που μπορεί να τεθεί ως γενικός κανόνας είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένα υπόλοιπο του φυσικού νυχιού για να παρέχει ένα ανθεκτικό αγκυροβόλιο για το τεχνητό νύχι.
 


Το πακέτο περιέχει :
Το  Start-Set διατίθεται σε ένα βολικό κουτί αποθήκευσης που σας παρέχει κάθε σκεύος που χρειάζεστε και για τις δύο μεθόδους σε κάθε περίπτωση και αρκεί για περίπου 30-40 εφαρμογές!!!

  •  UNGUISAN Powder\σκόνη,  συμπερ.  κουτάλι δόσης,30 ml

  • UNGUISAN Υγρό σκληρυντικό, συμπερ. γυάλινη πιπέτα( σταγονόμετρο)30 ml

  • σπάτουλα αναμίξεως απο ανοξείδωτο χάλυβα

  • δοχείο αναμίξεως απο σιλικόνη

  • Δοσομετρική φιάλη για σκληρυντικό

  • Πλάκα νυχιών \πλαστική\διαμορφώσιμη.

  • 125 x 125 mm συγκολλητικές λωρίδες

  • 100 κομμάτια αυτοκόλλητα( φόρμες)

  • DVD-instruction movie\ εκπαιδευτικό βίντεο ηλεκτρονικής μορφής.

  • Οδηγίες χειρονακτικής προσθετικής