Μαξιλάρι Μασάζ Twist
Μαξιλάρι Μασάζ Twist - 1
Μαξιλάρι Μασάζ Twist - 2
Μαξιλάρι Μασάζ Twist - 3

Μαξιλάρι Μασάζ Twist

Tιμή €189,00
-+
Βασικός κωδικός προϊόντος:
118947
Εμπορικός κωδικός:
806.CMK-263
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες                
Εκτύπωση σελίδας

Μαξιλάρι Μασάζ Twist

Βολικό σχήμα
Το καμπύλο σχήμα του μαξιλαριού Twist επαναλαμβάνει τις κάμψεις του σώματος. Μπορείτε να αισθανθείτε το πλεονέκτημα ιδιαίτερα με ένα μασάζ του αυχένα και της κάτω πλάτης.

Πλήρες μασάζ σώματος

Μασάζ αυχένα
Συνιστούμε πάντα να ξεκινήσετε το μασάζ από τη ζώνη του αυχένα. Τοποθετήστε το μαξιλάρι μασάζ οριζόντια. Ορίστε την πρώτη ταχύτητα περιστροφής των κυλίνδρων. Κατεύθυνση περιστροφής – από έξω προς τα μέσα.

Χειρισμός μόνο με ένα κουμπί
Ενεργοποιήστε το Twist με το πάτημα ενός κουμπιού (ξεκινάει το μασάζ και ενεργοποιείται η προθέρμανση). Πατήστε ξανά το κουμπί και η προθέρμανση θα απενεργοποιηθεί. Κρατήστε πατημένο το κουμπί και η συσκευή μασάζ θα απενεργοποιηθεί.

Κάντε μασάζ κατευθείαν στο αυτοκίνητο σας και μια και καλή την κούραση!
Παρέχουμε στην συσκευασία Twist και έναν δωρεάν αντάπτορα 12 V, το οποίο μπαίνει στην θέση του αναπτήρα του αυτοκινήτου. Τόσο απλό και λειτουργικό. Το λάστιχο στο πίσω μέρος του μαξιλαριού Twist βοηθάει να το τοποθετήσετε εύκολα σε όποιο σημείο καθίσματος θέλετε.

Μαλακή θερμότητα
Η προθέρμανση καθιστά το μασάζ καλύτερο. Οι θερμαινόμενοι μύες χαλαρώνουν πιο γρήγορα, η ροή του αίματος βελτιώνεται και ως αποτέλεσμα – το μασάζ είναι ταχύτερο και καλύτερο. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προθέρμανση.

Υλικά και σχεδιασμός
Το μαξιλάρι μασάζ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, ευχάριστο στην αφή, χωρίς να ενοχλεί ούτε το πιο ευαίσθητο δέρμα. Τα υλικά μπορούν να αντέξουν έως και 100.000 κύκλους τριβής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Βάρος:

2 kg

Διαστάσεις:

35 x 23 x 15 cm

Τάση:

Είσοδος AC 100-240 V ∼ 50/60 Hz,  0.8 A
Έξοδος DC 12 V, 2500 mA

Ονομαστική ισχύς:

19,2 Watt