Είστε εδώ

Pillowise® Ανατομικό Μαξιλάρι Ύπνου στα Μέτρα Σας (Ροζ)

Pillowise® Ανατομικό Μαξιλάρι Ύπνου στα Μέτρα Σας

Tιμή €119,00
-+
Βασικός κωδικός προϊόντος:
104047
Εμπορικός κωδικός:
436.PILLOWISE-PINK
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες                
Εκτύπωση σελίδας

Τι είναι τα μαξιλάρια ύπνου Pillowise®;

Κάθε ανθρώπινο σώμα είναι μοναδικό. Κανενός οι ανάγκες δεν είναι ίδιες. Για να λάβετε τη μέγιστη δυνατή ξεκούραση και χαλάρωση για τους μύες σας, είναι σημαντικό να κοιμάστε σε ένα μαξιλάρι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Σε συνεργασία με φυσικοθεραπευτές δημιουργήθηκαν τα ανατομικά μαξιλάρια ύπνου Pillowise®. Τα Pillowise® σας διευκολύνουν στο να βρείτε το τέλειο μαξιλάρι που ταιριάζει στο σχήμα του σώματός σας. Για την ιδανική θέση ανάπαυσης είναι απαραίτητη η στήριξη του αυχένα στο σωστό ύψος. Τα μαξιλάρια Pillowise κατασκευάζονται σε 6 διαφορετικά μοντέλα κάνοντας πολύ εύκολη και γρήγορη την επιλογή που σας ταιριάζει.

Για να βρείτε το κατάλληλο για εσάς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημά μας, για να κάνουμε τις μετρήσεις ή να κάνετε τις μετρήσεις και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή κατά την ηλεκτρονική σας παραγγελία.

Υλικό Memory Foam για τέλεια εφαρμογή.

Το υλικό που στηρίζει τον λαιμό παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Το ειδικά διαμορφωμένο memory foam από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα μαξιλάρια Pillowise, προσφέρει το απόλυτα εργονομικό σχήμα: το memory foam ενεργοποιείται από το βάρος και τη θερμότητα και προσαρμόζεται ακριβώς στο σχήμα του σώματος του χρήστη. Ακόμα και όταν αλλάζετε θέση ύπνου το memory foam προσαρμόζεται γρήγορα στην αλλαγή. Επιπρόσθετα τα Pillowise δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον ύπνου: έχουν κατασκευαστεί με τρόπο ώστε να επιτρέπουν το μέγιστο βαθμό αναπνοής από το σώμα, ενώ το κάλυμμα από υλικό Tencel® κάνει άριστη διαχείριση της υγρασίας.

Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα:

  • Μοναδικό σύστημα, σχεδιασμένο από φυσικοθεραπευτές.
  • Αποκλειστικό υλικό memory foam, μαλακό με αποτελεσματική στήριξη του αυχένα, κατασκευασμένο στην Ολλανδία.
  • Εξαιρετικά άνετο κάλυμμα Tencel® με άριστη διαχείριση της υγρασίας - αφαιρείται και πλένεται στους 40 βαθμούς.
  • Το συνιστούν πάνω από 2000 φυσικοθεραπευτές παγκοσμίως.
  • Τα μόνα με εγγύηση 5 ετών, εξασφαλίζοντας καλύτερο ύπνο.

Οδηγίες για τις μετρήσεις και η επιλογή του ιδανικού μαξιλαριού για εσάς μπορούν να γίνουν, εκτός από το κατάστημά μας και στο https://pillowise.nl/en/measure.htm .

Χρώμα Διαστάσεις
Ροζ 55 x 35 x 7 / 9 cm
Πορτοκαλί 55 x 35 x 7.5 / 10 cm
Πράσινο 55 x 35 x 8.4 / 11 cm
Μπλε 55 x 35 x 8.7 / 11.5 cm
Κόκκινο 55 x 35 x 9.5 / 12.5 cm
Μωβ 55 x 35 x 10.5 / 13.5 cm