Menu
Το καλάθι σας
Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Blog

11 Jan Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το ΙΕΚ Δέλτα 360: Αποκατάσταση νευρολογικών περιπτώσεων
nikos 0 579
      Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας Χριστόφορος Κυφίδης, πραγματοποίησε σεμινάριο με θέμα την αποκατάσταση νευρολογικών περιπτώσεων με την χρήση γερανού καθώς και την δημιουργία νάρθηκα. Ο κύριος Κυφίδης μοιράστηκε μέρος της τεχνογνωσίας το..
29 Dec Ευθυγράμμιση εξαρτημάτων μηριαίας πρόθεσης
g.haralampopoulou 0 580
 Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας πρόθεσης είναι η ανά περίπτωση σωστή ευθυγράμμιση των εξαρτημάτων. Για τον κάθε χρήστη η ευθυγράμμιση μπορεί να διαφέρει. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις βασικές αρχές ευθυγράμμισης: 1. Το πέλμα τοποθετείται με έν..
07 Dec Αυχενικό Σύνδρομο
v.nikitakis 0 999
Τι είναι Αυχενικό Σύνδρομο; Ο αυχένας είναι ο συνδετικός κρίκος του κορμού με το κεφάλι. Η αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης αποτελείται από 7 σπονδύλους. Οι σύνδεσμοι και οι μύες εφάπτονται στους σπονδύλους, διαμορφώνοντας μία τόσο δυνατή δομή, ..
27 Nov Ανυψωτικά Τουαλέτας - Τι είναι και πώς ενισχύουν την άνεση και την ανεξαρτησία του ασθενή
v.nikitakis 0 1083
Τα ανυψωτικά τουαλέτας, γνωστά και ως ανυψωτικά καθίσματα τουαλέτας ή ανυψωτικά λεκάνης, είναι απαραίτητα βοηθήματα μπάνιου που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την άνεση και την ασφάλεια των ατόμων με κινητικές προκλήσεις, των ηλικιωμένων και εκεί..
24 Nov Παθητική γυμναστική και τα οφέλη της στην υγεία
v.nikitakis 0 1011
Παθητική γυμναστική και τα οφέλη της στην υγείαΗ φυσική άσκηση είναι απαραίτητη για όλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, για να έχουμε μία καλή και ποιοτική ζωή. Η έλλειψη της κίνησης επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης και του εκφυλισμού του ανθρώπινου..
16 Nov Θεραπεία της Γείωσης / Grounding
g.haralampopoulou 0 967
Εξερευνώντας την επιστήμη της γείωσης και τα οφέλη πίσω από αυτήνΗ γείωση, που ονομάζεται επίσης grounding , είναι μια θεραπευτική τεχνική που περιλαμβάνει δραστηριότητες που σας «γειώνουν» ή σας επανασυνδέουν ηλεκτρικά με τη γη.Αυτή η πρακτική βασίζ..
16 Nov Πελματιαία απονευρωσίτιδα
v.nikitakis 0 838
Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πελματιαία απονευρωσίτιδα;Τι είναι η πελματιαία απονευρωσίτιδα και τι μπορεί κάποιος να κάνει, έτσι ώστε να μειώσει τον πόνο και να έχει μια καλύτερη ζωή;Σας έχει τύχει ξαφνικά την ώρα που περπατάτε να σας πιάσει έν..
16 Nov Γιατί να επιλέξω ανατομικούς πάτους;
v.nikitakis 0 793
Γιατί να επιλέξω ανατομικούς πάτους; Η υγεία των ποδιών μας επηρεάζει όχι μόνο την άνεση κατά την καθημερινή μας ζωή αλλά και τη συνολική μας ευεξία. Οι ανατομικοί πάτοι αποτελούν κρίσιμο στοιχείο για τη σωστή στήριξη των ποδιών μας, και εδώ θα ανακα..
15 Nov Ορθοπεδικά Είδη: Προληπτική Φροντίδα για μια Υγιή Ζωή
0 396
Η υγεία μας και η καθημερινή άνεσή μας είναι προτεραιότητες που αξίζει να επενδύσουμε. Όταν πρόκειται για τη σωστή φροντίδα του σώματός μας, τα ορθοπεδικά είδη παίζουν ένα καθοριστικό ρόλο. Είτε αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας είτε απλώς επιθυμ..
20 Oct Διαβήτης
v.nikitakis 0 375
Τι είναι ο διαβήτης;Ο διαβήτης είναι μία χρόνια νόσος που παρουσιάζεται όταν το πάγκρεας αδυνατεί να παράγει ινσουλίνη ή όταν η ινσουλίνη δεν λειτουργεί σωστάστον οργανισμό.Η ινσουλίνη είναι μία ορμόνη που παράγεται από το πάγκρεας, η οποία βοηθάει τ..
20 Oct Οστεοπόρωση
nikos 0 554
Η οστεοπόρωση είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις των οστών. Μία στις τρεις γυναίκες μετά την  εμμηνόπαυση και ένας στους πέντε άντρες άνω των 50 ετών πάσχουν από οστεοπόρωση. Τα οστά έχουν την ικανότητα προσαρμογής του σχήματος και του μεγέθους το..
08 Aug Οδηγίες για την κολύμβηση
0 812
1) Μην απομακρύνεσαι κολυμπώντας από τις ακτές, όταν μάλιστα δεν ξέρεις καλό κολύμπι. Έχεις σκεφτεί ότι η επιστροφή είναι περισσότερο κουραστική;2) Καλό είναι να κολυμπάς με παρέα.3) Μην κάνεις βουτιές σε περιοχές που δεν γνωρίζεις το βάθος ή τη διαμ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 52 (5 Σελ.)