Είστε εδώ

Γνωρίστε την επαναστατική πατερίτσα Kmina

Η Kmina είναι η νέα γενιά πατερίτσας, ένα προϊόν το οποίο έχει αλλάξει λιγοστά τα τελευταία 4.000 χρόνια. Εάν ποτέ έχετε χρησιμοποιήσει τις κανονικές πατερίτσες ή ξέρετε κάποιον, τότε καταλαβαίνετε πόσο επώδυνες μπορούν να γίνουν.

Τι κάνει τις Kmina ξεχωριστές;
Η kmina έχει δύο κυρίως χαρακτηριστικά: επικλινόμενη υποστήριξη του πήχη η οποία επιτρέπει την σωστή κατανομή του βάρους μεταξύ των χεριών και του πήχη και ένα σύστημα που απορροφά τους κραδασμούς έτσι ώστε να μειωθεί η πίεση.

Δωρεά προθετικού, ορθωτικού ή καθίσματος

Αναγνωρίζοντας την οικονομική δυσχέρεια των ατόμων με παθήσεις ή και αναπηρία και θέλοντας πραγματικά να βοηθήσουμε ασθενείς με ανάγκη αποφασίσαμε να συνεφέρουμε κοινωνικά.
Προσφέρουμε δωρεάν την κατασκευή, εφαρμογή και τοποθέτηση δύο ειδικών κατασκευών σε δύο ξεχωριστά, οικονομικά αδύναμα άτομα.
Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σε
1)Τεχνητά μέλη (προθέσεις)
2)Ορθώσεις (για την αντιμετώπιση: παραπληγίας, τετραπληγίας, σκλήρυνση κατά πλάκας κτλ)

Ομοιοπαθητική για παιδία, ανοιχτή συζήτηση

Κάθε παιδί όπως και κάθε ενήλικας αποτελεί μια ξεχωριστή, μοναδική και ανεπανάληπτη πραγματικότητα και για αυτό στην ιπποκρατική ιατρική η προσέγγιση του καθένα πρέπει να είναι εξατομικευμένη σε όλα τα επίπεδα: στη διάγνωση, στη κλινική αξιολόγηση και στη θεραπεία.

Την παρουσίαση του θέματος επιμελείται ο ιατρός Χρήστος Λουκόπουλος, ιδιαιτέρως εξειδικευμένος πάνω σε αυτόν το κλάδο της ιατρική που, λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων, κατακτά όλο και περισσότερο τη σύγχρονη εποχή.

Σας περιμένουμε την Δευτέρα 26 Μαρτίου 17:00 στο πολυιατρείο μας!

Οδηγός επιλογής μεγέθους ζώνης

Η επιλογή του σωστού μεγέθους γίνετε βάση 2 παραγόντων:

  1. Της ελαστικότητας του προϊόντος
  2. Της περιφέρειας του χρήστη

Για ζώνες που έχουν μεγάλη ελαστικότητα το μέγεθος της ζώνης θα πρέπει να είναι ίδιο με την περιφέρεια του χρήστη.

Και έως 15% μικρότερο της περιφέρειας του χρήστη

Και αναλόγως την περιφέρεια, όπου σε περιφέρειες έως 90cm το προϊών πρέπει να είναι περίπου όσο και η περιφέρεια. Έως 110cm περιφέρειες 5%-10% πιο μικρό, και για πιο μεγάλες περιφέρειες έως και 15% πιο μικρό.

Σελίδες